Diensten

Kaalheid en haaruitval

De oorzaak van kaalheid en haaruitval kan verschillend zijn. Erfelijkheid, aanleg, medicijngebruik en ziekte kunnen kaalheid veroorzaken. Ik bied voor ieder probleem een passende oplossing. Cosmetische haarwerken en eventuele opvullingen door middel van extensions behoren ook tot de mogelijkheden.

Mogelijke oorzaken haaruitval

Wanneer u een haarwerk op medische indicatie nodig heeft, bijvoorbeeld door Chemotherapie, dan is de kaalheid vaak van tijdelijke aard. Alopecia Antrogenetica, is genetische bepaald en blijvend en Alopecia Areata kenmerkt zicht door wisselende en onvoorspelbare ronde kale plekken op het hoofd. Iedere situatie vraagt om een andere oplossing en mijn werkwijze is voor iedere cliënt verschillend en persoonlijk.

Haarwerk op maat

Voor verschillende situaties zijn verschillende technieken mogelijk: confectie haarwerk, maatwerk haarwerk van zowel echt haar als synthetisch haar. Tevens zijn er verschillende technieken van bevestiging die uiteenlopen van 3 dagen tot 6 weken. als u hieronder op één van de afbeeldingen klikt, vindt u meer informatie over de mogelijke oplossingen.

Nazorg

Tevens is het mogelijk nazorg en ondersteuning te ontvangen tijdens en/of na uw periode van kaalheid. Dit houdt in dat we regelmatig een afspraak inplannen om uw haarwerk te verzorgen en te onderhouden.

Neem contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.