Maatwerk

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een haarwerk aanschaft. Veel mensen raken door bijvoorbeeld alopecia androgenetica, haarziekten of de behandeling van kanker hun haar (gedeeltelijk) kwijt. Bij de veel voorkomende haarziekte Alopecia Areata, onstaan er kale plekken op het hoofd. Wanneer er sprake is van eerder genoemde haaraandoeningen, voelen veel mensen zich niet volledig op hun gemak. Ze hebben het idee dat ze worden nagekeken en aangestaard. Een haarwerk kan dan echt een uitkomst zijn.

Haarwerk op maat

Tegenwoordig zijn haarwerken vaak van zeer goede kwaliteit en nauwelijks van echt haar te onderscheiden. U moet in ogenschouw nemen dat een haarwerk een hulpmiddel is en veel aandacht behoeft. Deze moet speciaal worden schoongehouden, goed worden vastgezet en goed worden verzorgd. Daarnaast is er geen haarwerk dat een heel leven mee zal gaan. Haarwerken slijten en afhankelijk van het haarwerk zal gemiddeld om de ongeveer 12 maanden moeten worden vervangen.

Er zijn verschillende bevestigingsmethoden voor haarwerken. Er kan o.a. worden gekozen tussen tijdelijke en permanente bevestiging.

Terug naar overzicht

Neem contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.