Over haarmode Heleen

Haarmode Heleen bestaat al ruim 23 jaar en is een begrip in Hardinxveld-Giessendam en omgeving. Ik ben begonnen als ambulante kapster, maar inmiddels doe ik al veel meer dan dit. Naast reguliere kappersbehandelingen verzorg ik haarwerken/pruiken, haarstukken en extensions voor mensen die hun haar, al dan niet tijdelijk, hebben verloren. 

Naast het runnen van de Salon ben ik actief als vrijwilligster bij Stichting HaarwensEN.

collage-2017-07-25.png

Persoonlijke benadering

Mijn grote passie is om mensen te helpen met tijdelijk of permanent haarverlies. In zie in mijn salon hoeveel impact dit heeft, mensen voelen zich vaak onzeker en staan met minder zelfvertrouwen in het leven. Of dit nu komt omdat ze ziek zijn en een chemotraject volgen of dat iemand nu eenmaal geboren is met een minder volle haarbos. Ik gun iedereen een mooie bos met haar.

Om van mijn passie mijn werk te maken geeft ontzettend veel voldoening. Om iets te kunnen betekenen voor deze mensen die de eerste stapjes zetten in 'haarwerk/pruik' land, of al bekend zijn. Ze persoonlijke te kunnen adviseren in deze toch vaak lastige situatie geeft mij enorm veel bevrediging.  

De persoonlijke benadering, begeleiding en advies vindt ik daarom extra belangrijk. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om iemand te helpen en dat maakt mij oprecht heel gelukkig.  Persoonlijk advies daar sta ik voor met maar één doel voor ogen; dat mijn klant blij en vol vertrouwen de deur uit stapt.

a26005c43ce35b1c245e4bf521faf6ff.jpeg

Neem contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.