Over haarmode Heleen

Haarmode Heleen bestaat al ruim 23 jaar en is een begrip in Hardinxveld-Giessendam en omgeving. Naast reguliere kappersbehandelingen verzorg ik haarwerken/pruiken, haarstukken en extensions voor mensen die hun haar, al dan niet tijdelijk, hebben verloren.

collage-2017-07-25.png

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering en begeleiding vind ik heel belangrijk, mijn doel is om mensen met een blij gezicht de deur uit te laten gaan in een periode die vaak moeilijk is voor ze. U kunt kiezen of u bij mij in de Salon wilt langskomen of u thuis in uw eigen omgeving een afspraak maakt.Naast het runnen van de Salon ben ik actief als vrijwilligster bij Stichting Haarwensen.

a26005c43ce35b1c245e4bf521faf6ff.jpeg

laat hier een bericht achter voor meer informatie

Klik hier
Website laten maken door Modual.